Hur skapar jag en platsannons

 1. Logga in via ditt arbetsgivarkonto.
 2. På startsidan väljer du "Platsannonser" från menyn och klickar på "Skapa ditt första jobbinlägg" eller den röda +-knappen

 1. På platsannonsformuläret lägger du till tjänstens titel, befattningsnivå och typ av anställning för befattningen.

 1. I fältet "Adress" kan du använda Google maps för att hitta den exakta platsen /adressen till ditt företag! Observera att det inte kommer att visa den exakta gatuadressen till jobbet.
  1. Om du redan har en företagsprofil inställd kommer adressen att fyllas i automatiskt baserat på företagsprofiladressen. Du kan redigera detta själv i "jobbannonsformuläret".

 1. Därefter måste du ange en kort beskrivning. Skriv in en text upp till 255 tecken, som ska visas i K.Feed (tidslinje) på jobbguru.se hemsida.

 1. Lägg till taggar som är relevanta för ditt jobb, din position och jobbtiteln. Taggar och beskrivning påverkar i hög grad sökbarheten för ditt jobb.

 1. Arbetsbeskrivningen- du kan kopiera, klistra in eller skriva in arbetsbeskrivningen. Du kan även lägga till en YouTube-video eller bilder via redigeringsverktygen.

 1. Vi rekommenderar att kandidater ansöker via jobbguru.se, statistik visar att om man leder era kandidater till en extern URL kommer att leda till i genomsnitt 80/90% nedgång i ansökningar!

 1. Om du vill skica ett inlägg utan ditt företagsnamn kan du ändra det via konfidentiell platsannons

 1. För att ta emot ansökningar till din e-post, se till att detta är aktiverat när du postar! Om du önskar en annan e-postadress för att ta emot ansökningarna så kryssar du i den nedersta rutan och anger e-postadressen. Du kan bara ta emot ansökningar till en e-postadress.
  1. Du kan ange löneintervallet i motsvarande fält. Kandidaterna kommer inte att kunna se någon ersättningsinformation.

 1. Du kan lägga till en rubrikbild mot en extra kostnad för att göra din annons mer attraktiv för kandidater .

 1. Det är också möjligt att aktivera funktionen att ta bort relevanta annonser från andra företag genom att klicka till höger om "Aktivera borttagning av relevanta jobb". Med en extra kostnad kommer endast dina företagsannonser att visas i de rekommenderade annonserna under ditt jobb.

 1. På sista sidan kommer du att presenteras med en sammanfattning av jobbet och bli tillfrågad hur du vill lägga upp jobbet detta genom att använda köpta krediter, eller genom att betala med ditt kreditkort.

svarade detta på din fråga? Tack för din feedback Det uppstod ett problem när du skickade din feedback. Vänligen försök igen senare.

behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss