FAQ Vanliga frågor om platsannonsering

Vanliga frågor om platsannonsering - Lärguide


QUESTION MISSING

Din platsannons är aktiv i 30 dagar.


JAG PUBLICERADE PRECIS ETT JOBB MEN DET VISAS INTE PÅ WEBBPLATSEN. VARFÖR?

Jobb bör gå live nästan i realtid efter att du klickat på publicera. Om du inte ser ditt jobb efter att du har publicerat detta (se till att det inte ligger i utkast och visas under "publicerade" jobb. Om jobbet fortfarande inte finns online-kontakta kundsupport via: support@jobbguru.se


JAG REDIGERADE MITT JOBB, MEN DET VISAS INTE PÅ WEBBPLATSEN. VARFÖR?

Jobb bör gå live nästan i realtid efter att du klickat på publicera när du redigerat ditt jobb. Om du inte ser ditt jobb efter att du har publicerat detta (se till att det inte är i utkast och visas under "publicerade" jobb. Om jobbet fortfarande inte finns online-kontakta kundsupport via: support@jobbguru.se


KAN JAG LÄGGA TILL KATEGORIER TILL DE JAG SJÄLV HAR TILLGÄNGLIGA?

Tyvärr är detta inte ett alternativ, kategorierna är fastställda.


VAR KAN VI SAMLA STATISTIKEN FÖR VÅRA ANSTÄLLNINGAR?

Du kan se din jobbstatistik på ditt konto. Om du behöver en rapport ska du kontakta den som är kontoansvarig som då kan ta fram den åt dig.


KAN MAN MARKERA ALLA ANSTÄLLNINGSTYPER (HELTIDS, DELTIDS, ETC.)

Tyvärr är detta inte möjligt.


HUR FUNGERAR KARTLÄGGNINGEN?

Kartläggning är en automatisk metod för att hämta jobbdata från din webbplats och skicka inlägg till Kariera. Karieras system skannar din sajt och lägger upp alla eller angivna jobb. Denna process upprepas vanligtvis flera gånger om dagen. Detta för att uppdatera jobben, lägga till nya jobb som har lagts till på din webbplats eller ta bort jobb som inte längre finns på din webbplats.


VARFÖR KAN JAG INTE LADDA UP MIN LOGGA?

Din logotyp måste vara 150 gånger 150 pixlar eller större. Om din logotyp är mindre kan den inte laddas upp. Du kan klicka på logotypen och välja "egenskaper" på skrivbordet för att se storleken. Eller köra detta genom en resizer som https://picresize.com/


JAG VERKAR ENDAST KUNNA LADDA UP 1 LOGGA OCH 1 HUVUDBILD PÅ MIN FÖRETAGSPROFIL?

Det är korrekt, vi tillåter endast 1 logotyp och 1 rubrik per företagsprofil.


JAG VILL PUBLICERA ANNONSEN I ETT LAND. HUR GÖR JAG DET?

Tyvärr är detta inte möjligt. Alla jobb måste läggas upp med en giltig ort.


JAG VILL PUBLICERA INSLAGET I ETT LÄN. HUR GÖR JAG DET?

Tyvärr är detta inte möjligt. Alla jobb måste läggas upp med en giltig ort.


JAG PUBLICERADE NYSS UT ETT JOBB, MEN DET FINNS INTE PÅ INDEED ELLER NÅGON ANNAN KARRIÄRSIDA, SOM CV-SÖK. VARFÖR?

Faktum är att CV Sök, etc. inte är en del av Kariera. Dessa är separata karriärssidor och separata krediter måste köpas. Dessutom måste jobben läggas ut separat via dessa respektive webbplatser.


HUR GÖR JAG FÖR ATT FÅ FÖRSLAG PÅ LÄMPLIGA KANDIDATER NÄR JOBBET ÄR PUBLICERAT?

Tyvärr erbjuder vi inte detta alternativ. Du kan köpa CV-databasen för att proaktivt söka och nå ut till kandidater eller använda funktionen "Marknadsför ditt jobb" för att få fler kandidater!


MITT JOBB HAR EN EXTERN URL FÖR ANSÖKNINGAR, JAG KAN SE ANTAL VISNINGAR OCH KLICK MEN INGEN DATA VISAS UNDER APPLIKATIONER?

Det är korrekt, när du använder en extern URL för att omdirigera kandidater till att ansöka kan vi inte spåra om de ansökte. Tänk på att du kan uppleva upp till 80-90 % avhopp på applikationer när du använder en extern URL!


JAG VILL ATT AUTOMATISKT POSTA OM MITT JOBB, HUR GÖR JAG DET?

Tyvärr är detta inte en funktion som vi erbjuder för närvarande. Användaren som har lagt upp jobbet kommer att få ett e-postmeddelande 5 dagar och 1 dag innan platsannonsen löper ut. Detta för att kunna flytta det till utkast och publicera på nytt vid behov.


VAD ÄR SKILLNADEN MELLAN VISNINGAR, KLICK OCH APPLIKATIONER?

  • Visningar – När arbetssökande går in på platsannonsen
  • Klick - Detta antal ändras när en arbetssökande klickar på ansök-knappen
  • Ansökningar - Det här är antalet ansökningar som mottas av kunden.

Observera att det är möjligt att en kandidat klickar på ansök-knappen men bestämmer sig för att inte avsluta ansökan. Det är inte onormalt att se skillnad mellan klick och applikationer!

Du kommer INTE att se antalet applikationer ändras om du använde en extern URL för applikationer. Vi kan bara spåra klicken på appliceringsknappen i det här fallet.


JAG LADE IN MITT JOBB MEN DET VISAS INTE UNDER DE PUBLICERADE JOBBEN PÅ WEBBPLATSENS SÖKNING?

Ett publicerat jobb visas högst upp i sökresultaten. Endast 4 jobb kommer att visas som publicerade. Med varje uppdatering av sidan kommer de publicerade jobben att ändras. När dina krediter är förbrukad kommer ditt jobb automatiskt att bli opublicerat. Se till att kontrollera tilldelningskrediten på ditt jobb och lägg till ny kredit om denna har tagit slut.


HUR MÅNGA TAGGAR KAN JAG LÄGGA TILL?

Du kan lägga till ett obegränsat antal taggar, men vi rekommenderar att du inte lägger till mellan 7-10.

Var medveten om att du inte kan använda ett annat företags namn i dina jobbtaggar eller använda ett för stort antal taggar.


FINNS DET NÅGOT ALTERNATIV ATT LÄGGA TILL SCREENING FRÅGOR?

Detta är inte ett alternativ just nu. Vi råder dig att se till att befattningen, befattningsbeskrivningen, befattningskraven, lönen och företagsinformationen är perfekta för att attrahera de mest kvalificerade kandidaterna.


KAN JAG STÄLLA IN AUTOMATISKA SVAR PÅ APPLIKATIONER?

Detta är inte ett alternativ just nu.


KAN ETT JOBB AUTOMATISKT FÖRNYAS ELLER LADDAS UPP I MER ÄN 30 DAGAR?

Detta är inte ett alternativ just nu. Du måste flytta jobbet till utkast, redigera innehållet (om det behövs) och sedan publicera på nytt.


JAG ANVÄNDE ALTERNATIV "AKTIVERA BORTTAGNING AV RELEVANTA JOBB" MEN JAG KAN ÄNDÅ SE ANDRA FÖRETAG NÄR JAG SÖKER?

Det är korrekt! Om du använder det här alternativet tar du bort andra företag från rekommendationssidan för jobbdetaljer under din jobbbeskrivning.


KAN JAG PUBLICERA MITT JOBB PÅ ETT SENARE DATUM?

Ja, det kan du, använd alternativet "betala och publicera senare" när du publicerar din annons i steg 4 i jobbannonsprocessen.


JAG KÖPTE 10 PLATSANNONSER MED VARUMÄRKE OCH 10 STANDARDARBET. KAN JAG KÖPA ETT SEPARAT VARUMÄRKESPAKET?

Standardjobb kommer inte med en omslagsbild, du måste använda köpalternativet i steg 3 i ansökningsformuläret och köpa omslagsbildsalternativet per jobb. Dessutom kan du köpa 10 nya platsannonser med märkesvaror.


KAN JAG LÄGGA TILL EN E-POST PÅ CC FÖR ATT TA EMOT ANSÖKNINGAR?

Nej, antingen får rekryterinssystemet ansökan eller personen i rutan "annan e-post". Som en lösning rekommenderar vi att du lägger till en anpassad vidarebefordringsmail i din e-post.

svarade detta på din fråga? Tack för din feedback Det uppstod ett problem när du skickade din feedback. Vänligen försök igen senare.

behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss